О чему смо проговорили

Ово је мој први пројекат. Пре нисам знала шта је то, а сад сам већ у 4. разреду сазнала да је то нешто кад сарађујеш са другима. Ми смо сарађивали са децом из Шапца, Новог Сада и Петровца на Млави. Мислим да смо ми урадили све, а они су некад нешто и прескочили, или урадили после нас.

Увек смо прво радили у библиотеци да нас библиотекарка упозна са тим шта значе неке речи, како су настале, да нам покаже како да пронађемо неке податке на интернету или у књигама… После кад то пронађемо ми то илуструјемо па испричамо то што смо сазнали. Онда то библиотекарка постави на интернет, па нас слушају друга деца, а ми слушамо о њима. Из наше школе још су учествовали прваци учитељице Драгане Менчик и нас неколико из 4. разреда Анкице Дамјанов.

Највише ми се свидела радионица у којој сам истраживала порекло свог презимена. Ту сам укључила целу породици да ми помогну, а кад сам снимила то , сви су ме гледали на интернету. И стриц који живи у иностранству. Била сам јако поносна. Одмах иза тога ми се свидело кад смо сами смислили и снимили радио-драму. Нисмо добро разумели да не морамо да глумимо покретима па смо и то глумили и зато правили паузе у глуми гласом. Али, било је много смешно и забавно. Свидело ми се скоро као и права глума.

Све што смо радили и снимили и сценарији радионица налазе се на вики Деца говоре.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s