Школа кроз призму родитеља

Саставни део сваке школе  поред ученика, учитељица, наставника, наставница, директора у школи, осталих запослених су и   РОДИТЕЉИ.  Ово се некако увек заборави.   Моје скромно мишљење је  да би родитељи требало много више  времена и пажње да посвете школи у коју иде дете. Ипак је дете пола дана међу тим зидовима, и нас (родитеље) би требало да занима шта се ту дешава, а не само колико петица или тројчица има.

Е, па баш тим – често заборављеним родитељима је посвећено ово место на нашем блогу.  Овде можемо да размењујемо мишљења, дајемо предлоге, или се само присећамо дана проведених у нашој школи.

Претпостављам да свима нама, родитељима, који су прошли школске клупе, период у школи  са ове временске дистанце изгледа врло бајковито и сретно…

(Mада ја као мала се не би сложила   – да се питам у периоду када сам имала 7-12 година.   Није ми било симпатично  ни што сам добила јединицу због неурађеног домаћег, ни мале љубави за коју су сви знали и зезали ме…)

Пробајте да се сетите неке ситнице из тог периода, или можда да ставите неку стару слику зграде школе… Шта сте највише волели у школском дану – одмор, ужину, крај часова, једну малу пегаву девојчицу…?

Да не дужим,  позивам све родитеље који су ишли у ову или неку другу школу да нам се придруже и дају свој допринос раду овог блога.   Дакле, нема малих и великих,битних и небитних предлога, коментара или сећања…. Сви су пожељни и врло вредни.

Још једном, добро дошли на део за родитеље!

Поганчев Гордана                                    

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s